Arrangementen 

Nagelbijt arrangement

Als ex nagelbijter weet ik zelf hoe vervelend het is om met `afgekloven` nagels rond te lopen en dat het erg moeilijk is om hiervan af te komen. Hiervoor heb ik speciaal voor de nagelbijters een compleet arrangement samengesteld dat je van het nagelbijten moet afhelpen. Uiteraard is het van groot belang dat je zelf ook wilt en er 100% voor gaat. Met deze behandeling en wat hulp van mijn eigen ervaringen moet het lukken! Wie weet ben jij straks net als ik een ex nagelbijter.

Week 1

Intake en kunstnagels aanbrengen, die niet boven het nagelbed uitkomen. Je krijgt een flesje nagelriemolie mee naar huis waarmee je je nagelriemen minimaal 1x per dag dient in te smeren om ze soepel te houden.

Week 2

Controle afspraak en we bespreken hoe het met je gaat.  Alle oneffenheden worden gevijld en eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd, zodat het minder verleidelijk is om te bijten.

Week 3

In deze week gaan we opvullen en alles mooi bijvijlen, want de nagels van een nagelbijter groeien sneller. 

Week 5

Controle, opvullen en bijvijlen. Advies geven waar nodig.

Week 7

Controle, opvullen en bijvijlen. Advies geven waar nodig.

Week 9

Opvullen en nabehandeling. Omdat het de laatste behandeling is sluiten we deze af met een color gel!


Nagelbijt arrangement compleet: € 135,00

Tijdens het arrangement krijg je 10 reparaties gratis. Daarbuiten geldt voor iedere nagel € 2,50. Ook krijg je nagelriemolie mee. Hierdoor worden je nagelriemen verzorgd en zachter. Om te voorkomen dat je thuis, als je een haakje krijgt, niet gaat bijten krijg je een vijl mee. Tijdens het nagelbijt arrangement zullen je nagels niet boven het nagelbed uitkomen, want dat is juist zo verleidelijk om eraf te bijten.

Naarmate de tijd verstrijkt kunnen we steeds ietsje langere nagels gaan maken. Zelf heb ik ook jaren lang nagels gebeten en ik ben er door kunstnagels te dragen, er helemaal vanaf gekomen! Uiteraard mag je natuurlijk tussentijds gewoon bellen als je iets wilt weten.

Na het arrangement gelden voor het opvullen weer reguliere prijzen.