Extreme Acrylnagels

Extreme Acrylnagels zijn acrylnagels, maar dan zonder de overheersende geuren welke je ruikt bij het aanbrengen van 'normale'acrylnagels. Daarnaast kan het gezondheidsrisico's met zich meebrengen op de middellange termijn. Dit zijn ook de redenen dat wij gestopt zijn met het aanbrengen van 'normale'acrylnagels.

Zoals gezegd is het dus veiliger voor de gezondheid dan 'normale' acrylnagels. Nu werken we niet met sterk ruikende vloeistoffen die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Ook hoeven de nagels niet in de uv-lamp, maar worden de nagels droog gespoten met een speciale Extreme spray. Tevens is er weinig vijlwerk. Zo blijft de natuurlijke nagel nog beter intact en wordt deze niet overdreven dun geveild zoals bij 'normale' acrylnagels wel het geval is. 

De nagels zijn dus dunner dan bij 'normale' acrylnagels en ogen hierdoor dus natuurlijker. Dit komt mede, omdat de Extreme Acryl dunner is dan andere acryl soorten. Verder word er net als bij alle andere soorten kunstnagels gewerkt met 'tips' om de natuurlijke nagel te verstevigen en om de lengte van de nagels op maat te houden. Na 3 tot 4 weken zijn de eigen nagels zover uitgegroeid dat deze ook weer opgevuld kunnen worden.