Schoonheidsbehandelingen 

 

Gezichtsbehandeling Mini

De mini gezichtsbehandeling bestaan uit, een huidanalyse - een oppervlaktereiniging - een dieptereiniging - masker - en als laatste een heerlijke dag of nachtcrème.

 

Gezichtsbehandeling Maxi 

De gezichtsbehandeling Maxi bestaat uit, huidanalyse - oppervlaktereiniging - dieptereiniging - vapozone - onzuiverheden verwijderen - epileren van de wenkbrauwen - gezichtsmassage - masker - en als afsluiter een heerlijke dag of nachtcrème. 


 Gezichtsbehandeling Deluxe

De gezichtsbehandeling Deluxe bestaat uit, huidanalyse - oppervlaktereiniging - dieptereiniging - vapozone - onzuiverheden verwijderen - epileren van de wenkbrauwen - gezicht / nek/ decolleté massage - masker - en als afsluiter een heerlijke dag of nachtcrème. 


Algemeen

De huidanalyse wordt alleen gemaakt als u voor de eerste keer een behandeling krijgt bij Mayce's Beauty & Nails, De huidanalyse wordt bepaald tijdens de behandeling. Indien gewenst geeft Mayce u een thuisadvies mee, voor het dagelijks reinigen van de huid met de producten die tijdens de behandeling zijn gebruikt. Deze zijn te koop bij Mayce's Beauty & Nails.  

Mayce's Beauty & Nails werkt met Keaso, Kaeso is een modern en succesvol huidverzorgingsmerk uit de UK en staat in de top 3 van meest geliefde producten. Het grootste deel van de ingrediënten zijn natuurlijk, de producten bevatten maar een kleine hoeveelheid parfum. Alle producten van Kaeso voldoen aan de Kaeso Innocense Critera, dit betekend dat ze vrij zij van parabenen, sulfaten en minerale oliën,