Rittenkaart

Bij Mayce’s kunt u profiteren van kortingen, bent u overtuigd van de behandelingen en de producten? Dan kunt u met het zelfde gemak een rittenkaart aanschaffen, zo profiteert u van flinke kortingen die op kunnen lopen tot wel € 50,00!

De 5 of 10 rittenkaart wordt bij Mayce’s bewaard, zo kunt u nooit u kaart kunt vergeten.  De rittenkaart kan aangeschaft worden voor Gellak behandelingen of opvulbehandelingen voor gelnagels. Bij een eventuele reparatie tijdens de opvulbehandeling, worden de kosten van € 2,50 per nagel wel berekend. Dit geldt ook voor aangebrachte nail art. Mocht u gebruik willen maken van de Rittenkaart van 3,5 of 10 behandelingen, dan betaald u alleen voor een Naturel – French manicure of een Full Color behandeling.  

Behandelingen

Normale prijs

Aanschaf prijs

Korting

3x gellak

€   60,00

€   50,00

€ 10,00

5x gellak 

€ 100,00

€   77,50

€ 22,50

10x gellak

€ 200,00

€ 150,00

€ 50,00

5x opvulbehandeling

€ 125,00

€ 105,00

€ 20,00

10x opvulbehandeling

€ 250,00

€ 200,00

€ 50,00


Voorwaarden rittenkaart

·         Deze rittenkaart is persoonsgebonden en kan niet worden overgedragen.

·         Deze rittenkaart heeft als doel om meerdere behandelingen tegelijk in te kopen, tegen aantrekkelijke kortingen.

·         Deze rittenkaart kan alleen in de salon gekocht worden en dient in 1x betaald te worden contant of met de pin.

·         Op de kaart wordt bijgehouden, soort behandeling, uitgifte datum, uw naam, wanneer u bent geweest en eventuele bijzonderheden zoals reparatie en kleur.

·         Deze kaart vervalt 1 jaar na de genoemde uitgifte datum, of als aan het aantal behandelingen voldaan is.

·         Indien de kaart na 1 jaar is verlopen en er is nog nian aan het aantal behandelingen, dan is er geen restitutie mogelijk.

·         Mayce’s Beauty & Nails houdt de kaart voor u in bewaring in een kaartenbak.  Zo kunt u nooit u persoonlijke kaart vergeten, in de agenda wordt ook het aantal behandelingen bijgehouden.

·         Inwisselen tegen contact geld is niet mogelijk.

·         De rittenkaart kan niet in combinatie met de spaarkaart en/of andere acties worden gebruikt.

·         Als u na een behandeling een rittenkaart aanschaft, dan telt diezelfde behandeling mee voor de rittenkaart.

·         Indien u een goedkopere behandeling wilt dan waar u rittenkaart voor bedoeld is, dan is er geen restitutie mogelijk.

·         De datum voor het verrichten van de behandeling is afhankelijk van de beschikbaarheid en wordt in overleg met u bepaald.

            

bbbb