Opleiding tot Nagelstyliste,

Nagelstyling is een van de snelst groeiende beroepen binnen de uiterlijke verzorgen. Mooie nagels is de finishing touch van verzorging. Handen en nagels zijn al lang niet meer het ondergeschoven kindje. De vraag naar mooie nagels, zowel natuurlijk- als kunstnagels neemt toe. Hierdoor stijgt ook de behoefte aan professionele nagelstylisten. 

Nagelstyling, een beroep met toekomst, uw beroep en uw toekomst! De opleiding bestaat uit 6 lesdagen, die eens per week op een vaste dag plaatsvinden. De lessen worden in kleine groepen gegeven, zodat we de persoonlijke aandacht en kwaliteit per cursist kunnen waarborgen. Vooraf geven wij aan voor welke lessen u een model mee dient te nemen. U leert bij deze opleiding o.a.. - Theorie en manicure - Gelnagels zetten - Nail Art- Gellak. Uiteraard wordt er gewerkt met de kwaliteitsproducten van NCM, deze hoeft u niet vooraf aan te schaffen. 3 maanden na afloop van de opleiding kunt u deelnemen aan het examen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Na het succesvol afronden van het examen ontvangt u een diploma. 

De kosten voor deze opleiding zijn € 1095,00 inclusief een zeer uitgebreid lespakket, het examen en een lunch voor u en uw model tijdens de lesdagen. Het cursusgeld dient op de eerste les van de module aan ons betaald te zijn. Bij inschrijving dient u € 500,00 aan te betalen. Betaling in termijnen is mogelijk. Neem hiervoor contact op. Wanneer u interesse heeft in deze opleiding is het raadzaam om contact met ons op te nemen en dan leggen we in een persoonlijk gesprek alle facetten van de opleiding uit en wat erbij komt kijken. We hebben hiervan ook een speciale brochure die u dan mee kunt nemen.


.